HANDHELD BARCODE SCANNERS

CONSTANTE SCANNING. GEEN VERRASSINGEN. GEWOON SCANNEN.
U kiest misschien wel een barcodescanner, maar wat u koopt zijn scancapaciteiten. De mogelijkheid om vuile, beschadigde barcodes te scannen, zware werkomgevingen te overleven en het dagelijks beheer te stroomlijnen. Wij anticiperen op elke uitdaging, zodat u alles kunt scannen, overal, ongeacht wat er gebeurt.

CONSTANTE SCANNING. GEEN VERRASSINGEN. GEWOON SCANNEN.

Er zijn verschillende soorten barcodescanners, waaronder vast gemonteerde en handheld. Bedrijven kiezen vaak voor handheld barcodelezers wanneer ze flexibiliteit en bewegingsvrijheid nodig hebben.

Productieomgevingen in sectoren zoals de automobielindustrie, medische apparatuur, elektronica, lucht- en ruimtevaart en productbeveiliging vereisen robuuste, goed presterende en gebruiksvriendelijke handheld barcodeleestechnologie om de traceerbaarheid van componenten en de productiviteit te garanderen.

De DataMan handheld barcodelezers van Cognex zijn geschikt voor 1D- en 2D-barcodes op basis van labels en voor direct part marked (DPM)-codes voor de meest uiteenlopende oppervlakken en markeermethoden. Ze zijn uitgerust met de nieuwste gepatenteerde technologie, robuuste behuizing en modulaire communicatie-opties om bestand te zijn tegen de zwaarste productie- en logistieke omgevingen.

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSECTETUER
LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSECTETUER
LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSECTETUER
LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSECTETUER

Cognex Dataman 8700 serie

geavanceerde handheld barcodelezers leveren de krachtigste prestaties voor de moeilijkste codes

Cognex Dataman 8070-series

dataman 8070 biedt geavanceerde beeldvorming voor robuuste DPM-codes en etikettoepassingen met groot bereik

Cognex dataman 8050-series

uitgerust met Cognex’ wereldklasse barcode algoritmes en ontworpen om de zware omstandigheden op de vloer te weerstaan

DATALOGIC CODE READERS

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Complexe vraagstukken, maatwerk en flexibiliteit, hierin maken wij het verschil. Wat is uw uitdaging? Wij denk graag met u mee!