fixed mount barcode scanners

Fixed-mount BARCODE SCANNERS

Ongeëvenaarde 1D en 2D code leesprestaties

CONSTANTE SCANNING. GEEN VERRASSINGEN. GEWOON SCANNEN.

Er zijn verschillende soorten barcodescanners, waaronder fixed mount en handheld. Bedrijven kiezen vaak voor fixed- mount barcode scanners wanneer de barcode automatisch / reproduceerbaar voor de scanner komt.

Productieomgevingen in sectoren zoals de automobielindustrie, medische apparatuur, elektronica, lucht- en ruimtevaart en productbeveiliging vereisen robuuste, goed presterende en gebruiksvriendelijke fixed mount barcode scan technologie om de traceerbaarheid van componenten en de productiviteit te garanderen.

De DataMan fixed mount barcode scanners van Cognex zijn geschikt voor 1D- en 2D-barcodes op basis van labels en voor direct part marked (DPM)-codes voor de meest uiteenlopende oppervlakken en markeermethoden. Ze zijn uitgerust met de nieuwste gepatenteerde technologie, robuuste behuizing en modulaire communicatie-opties om bestand te zijn tegen de zwaarste productie- en logistieke omgevingen.

fixed-mount barcode scanner

Cognex Dataman 470 series

barcodelezers met fixed-mount lossen complexe productie- en logistieke toepassingen met hoge verwerkingscapaciteit probleemloos op

Cognex Dataman 380 - De ultieme ID-reader

Cognex Dataman 380

Ontdek de ultieme barcode reader: de Dataman 380-serie met vast montage. Deze krachtige scanner combineert snelheid, eenvoud en flexibiliteit in één compact apparaat. Benieuwd naar de voordelen en toepassingen? Lees snel verder!

fixed-mount barcode scanner

Cognex Dataman 370 series

fixed-mount barcode readers leveren superieure leesprestaties voor de meest uiteenlopende toepassingen

Cognex Dataman 280 series

fixed-mount barcode readers met primium decoderingstechnologie in een compacte behuizing

fixed-mount barcode scanner

Cognex dataman 150/260 series

High speed reading van de meest uitdagende 1D en 2D barcodes

Cognex Dataman 70 series

geavanceerde image vorming voor label-based codes

DATALOGIC CODE READERS

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Complexe vraagstukken, maatwerk en flexibiliteit, hierin maken wij het verschil. Wat is uw uitdaging? Wij denk graag met u mee!