Merken

Onze voorkeurs merken waar onze engineers graag mee werken, maar wij staan open voor uw ideeën. Dit is SMART!

"BIJ SMART INDUSTRIAL SOLUTIONS zijn we merk onafhankelijk maar weren met de beste kwaliteit."

Wij werken alleen met de beste kwaliteit die beschikbaar is op de markt. Onze voorkeur merken die we gebruiken hebben al jaren wereldwijde ervaring in de markt, zijn bewezen en bieden goede producten voor het juiste bedrag. Daarnaast beschikken wij over kennis om de producten zo goed mogelijk in te zetten door ze dagelijkse te beproeven op de mogelijkheden en kwaliteit.

Proglove

WEARABLE BARCODESCANNERS

De draagbare barcode scanners van ProGlove, die ook nog eens draadloos zijn, maken het werk van uw personeel niet alleen makkelijker, maar ook sneller. Het Duitse bedrijf zorgt er met de juiste pasvorm en functies voor dat uw zaak boven de rest uitsteekt. ProGlove wordt onder meer toegepast door BMW, DHL, POSTNL enz.

Cognex

VISION & ID SYSTEMEN

Cognex is een grote naam op het wereldtoneel als het gaat om het automatiseren van het  productieproces. Het Amerikaanse bedrijf verschaft software, vision systemen en barcode scanners, die er allen voor zorgen dat er sneller en efficiënter gewerkt kan worden. Cognex heeft kantoren in Europa, Azië en Noord- en Zuid Amerika.

BASLER

CAMERA'S, OBJECTIEVEN EN VERLICHTING

Basler haalt de motivatie uit de behoeft en wensen van de klant. Met het oog op de voordelen voor de klant ontwikkelen zij componenten voor vision toepassingen die het leven gemakkelijker maken, processen soepeler en systemen efficiënter – Met vestigingen en verkoopkantoren in Europa, Azië en Noord-Amerika is Basler altijd in de buurt om u intelligente oplossingen te bieden die betrouwbaar, robuust en duurzaam zijn.

BÜCHNER LICHTSYSTEME GMBH

VERLICHTINGSSYSTEMEN VOOR MACHINE VISION

De Büchner Lichtsysteme GmbH produceert al meer dan 10 jaar professionele LED-verlichtingssystemen voor machine vision. Naast het brede standaard assortiment, produceren Büchner ook OEM en klant specifieke oplossingen. Naast de hoge kwaliteit van de producten zijn vooral een goede prijs-kwaliteitverhouding, continuïteit en beschikbaarheid op lange termijn belangrijk voor Büchner.  -German made-

ZEBRA

INDUSTRIËLE PRINTERS EN BARCODESCANNERS

Toonaangevende producent van kwaliteitsproducten, zoals industriële printers en barcode scanners voor met name de warehouse en logistieke industrie en de Retail.

DATALOGIC

BARCODESCANNERS

Datalogic is een wereldwijde technologieleider op de markten voor automatische gegevensregistratie en fabrieksautomatisering, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van barcodelezers, mobiele computers, sensoren voor detectie, meting en veiligheid, RFID, vision en lasermarkeer systemen.

LAP

PRECISION LASER SYSTEMEN

LAP is een van ’s werelds toonaangevende producenten van systemen die de kwaliteit en efficiency verhogen door middel van laserprojectie, lasermeting en andere processen. Jaarlijks levert LAP 15.000 eenheden aan klanten in uiteenlopende industrieën als bestralingstherapie, staalproductie en composietverwerking. Met 300 medewerkers op 8 locaties in Europa, Amerika en Azië.

EMA

MODULAIRE SIGNAALVERLICHTING

Dit modulaire ontwerp maakt de installatie veel eenvoudiger, zelfs zonder gereedschap. Elk lichtelement kan eenvoudig door de gebruiker worden gemonteerd of vervangen. Het is niet nodig om de kabel van boven naar beneden te leiden. Modulair ontwerp zorgt voor veel gemak van uw voorraadbeheer en de afwisseling van accessoires. Ook is het onnodig voor u om de gehele reeks van het product te kopen terwijl het circuit of slechts bepaald lichtelement buiten het werk is. Ons moduleontwerp maakt uw inventaris en onderhoudsuitgave aan het laagst. 5 kleuren units zijn beschikbaar voor uw keus.

MURR ELEKTRONIK

CONNECTIVITY VAN UW SYSTEMEN

Murr elektronik is een van de beste bedrijven op het gebied van het ontwikkelen en maken van automatiseringstechniek voor machines en installaties. Dit bedrijf heeft zich op de volgende vier gebieden gespecialiseerd: IO-systemen, interfaces, stroomvoorziening en aansluitkabels. Ze zijn in meer dan 50 landen actief en hebben ruim 2900 medewerkers, dus snelle levering is een garantie bij Murr elektronik.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Complexe vraagstukken, maatwerk en flexibiliteit, hierin maken wij het verschil. Wat is uw uitdaging? Wij denk graag met u mee!