Service

Weet je wat SMART is? Je bent bij ons altijd welkom voor vragen over een toepassing of product. Ook een case studie uitvoeren in geen probleem. Dat noemen wij service.

Brede service

Smart Industrial Solutions biedt brede service, waarbij persoonlijk contact tussen ons en de klant centraal staat. We zijn ten alle tijden telefonisch of via de mail bereikbaar, maar ook op het kantoor staat de deur altijd open voor een bak koffie.

Als klant kunt je bij ons met iedere vraag terecht. Wij nemen de tijd om zo tot een zorgvuldig antwoord te komen. Twijfel je over de aanschaf van een van onze producten? Wij voeren een case study uit om te kijken wat we voor jouw kunnen betekenen. Dat is Smart; niets is voor ons teveel moeite.

Misschien wel het allerbelangrijkste: ook nadat we uw producten hebben geleverd en geïmplementeerd, zijn we bereikbaar. Bij vragen of problemen kun je ons altijd een belletje geven. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten met een gerust hart aankopen kunnen doen.

Technische helpdesk

Voor korte technische vragen over onze producten, hulp bij instellingen en aanwijzingen geven bij het analyseren van problemen, bent u van harte welkom bij onze supportafdeling die u tijdens kantooruren kunt bereiken op:

085-24 68 165

ON-SITE ENGINEERING & SUPPORT

Wanneer het voor onze support helpdesk niet mogelijk is om je remote te helpen, komen onze gekwalificeerde engineers graag op locatie voor het verlenen van de benodigde support.

SYSTEM INTEGRATIE

U kunt uw nieuw aangeschafte producten zelf installeren, configureren en in bedrijf stellen, maar u kunt zich ook door Smart Industrial Solutions laten ontzorgen, zodat u zich op uw kerntaken kunt blijven richten.

Engineered Solutions

Wij zijn dé specialist voor industriële beeldverwerking en Smart Factory Automation. We helpen onze klanten camera’s te integreren in hun producten en systemen – met intelligente vision oplossingen en robuuste en stabiele technologie, volgens het door ons ontwikkelde Engineered Solutions princiepe

Consultancy

Op elk moment deskundig advies en ondersteuning op het gebied van alle hardware en software. Als klant van Smart Industrial Solutions kunt u daar met onze Consultancy Services altijd op rekenen.

Training

Op wens kunnen wij je een training bezorgen, applicatie specifiek, zodat je de toegepaste machine vision beter begrijpt en indien wenselijk zelf parameters kunt wijzigen en een eerste service zelf kunt uitvoeren.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Complexe vraagstukken, maatwerk en flexibiliteit, hierin maken wij het verschil. Wat is uw uitdaging? Wij denk graag met u mee!