fixed mount barcode scanners

Fixed-mount BARCODE SCANNERS

Ongeëvenaarde 1D en 2D code leesprestaties

Een industriële barcodescanner – een onmisbaar hulpmiddel voor efficiënte bedrijfsvoering

Als de ruggengraat van industriële connectiviteit, vormen industriële barcodescanners een essentieel onderdeel van succesvolle bedrijfsprocessen. Deze krachtige systemen leggen de informatie in barcodes snel en nauwkeurig vast, waardoor bedrijven hun voorraden kunnen beheren, producten kunnen traceren, de echtheid kunnen verifiëren en hun activiteiten kunnen optimaliseren.

Of het nu gaat om fabrieksautomatisering, logistiek of detailhandel – industriële barcodescanners zijn onmisbaar. Deze robuuste en betrouwbare apparaten kunnen zelfs de meest uitdagende 1D- en 2D-codes decoderen, van gedrukte labels tot direct part mark (DPM)-codes. Dankzij de geavanceerde technologie, modulaire opties en het intuïtieve gebruik, zijn Cognex barcodescanners toonaangevend in de industrie.

Fixed- mount barcodescanners bieden de vereiste snelheid en nauwkeurigheid voor hoogvolume-toepassingen in distributiecentra, magazijnen en productielijnen. Deze scanners zijn ruimtebesparend en eenvoudig te integreren in transportbandsystemen.

Of u nu voorraden beheert, producten verkoopt, onderdelen produceert of verzendingen bijhoudt – industriële barcodescanners helpen u kosten te besparen, prestaties te optimaliseren en traceerbaarheid te verbeteren. Smart Industrial Systems heeft met Cognex, het toonaangevende merk in barcodescanners, biedt een uitgebreide lijn aan fixed- mount voor elke industriële toepassing.

Cognex Dataman 80-series

Cognex Dataman 80 series

Compacte barcodelezer met meerdere aansluitmogelijkheden voor kleine ruimtes

Cognex Dataman 280

Cognex Dataman 280 series

fixed-mount barcode readers met primium decoderingstechnologie in een compacte behuizing

Dataman 380_series

Cognex Dataman 380

breed scangebied en geavanceerde imaging voor grotere doorvoer en leessnelheden

Dataman 580-series

Cognex Dataman 580 series

Hoge leessnelheden en korte pakkingafstanden voor veeleisende logistieke tunneltoepassingen

fixed-mount barcode scanner

Cognex Dataman 370 series

fixed-mount barcode readers leveren superieure leesprestaties voor de meest uiteenlopende toepassingen

fixed-mount barcode scanner

Cognex Dataman 470 series

barcodelezers met fixed-mount lossen complexe productie- en logistieke toepassingen met hoge verwerkingscapaciteit probleemloos op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Complexe vraagstukken, maatwerk en flexibiliteit, hierin maken wij het verschil. Wat is uw uitdaging? Wij denk graag met u mee!