Nieuws

Graag informeren wij u over ontwikkelingen binnen ons bedrijf , producten en succes stories

Smart partner Prodaso

AI voor de maakindustrie

Smart Industrial Solutions en Prodaso werken nu samen als partners om de maakindustrie naar een hoger niveau te tillen. Met behulp van de nieuwste technologieën en AI-oplossingen streeft Prodaso naar slimme oplossingen voor de productielijn van bedrijven. Met de ondersteuning van Prodaso kunnen bedrijven hun processen optimaliseren en efficiënter maken door gebruik te maken van intelligente systemen. Door deze slimme oplossingen worden bedrijven in staat gesteld om hun productie te verbeteren en betere resultaten te behalen. Het team van Prodaso is er trots op om bij de voortgang en innovatie in de maakindustrie betrokken te zijn. De ontwikkeling van slimme AI-oplossingen is echter een continu proces, waardoor het team zich altijd blijft richten op het verbeteren van de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze software. Als u interesse heeft in het implementeren van slimme industriële oplossingen voor uw bedrijf, neem dan gerust contact op met Smart Industrial Solutions of Prodaso. Wij staan klaar om u te helpen in uw streven naar succes en optimalisatie in uw productielijn.

OMRON en SMART slaan de handen ineen

SMART machine vision integrator OMRON

Omron als globaal leverancier van Industrial Automation componenten en systemen heeft gekozen voor Smart Industrial Solutions als één van haar integrators voor barcode read systemen, verificatie producten, machine vision, en inspectie systemen. Het Omron pakket is een ware aanvulling voor Smart Industrial Solutions om onze klanten nog beter te kunnen bedienen en wij kijken dan ook uit naar een intensieve samenwerking op de lange termijn.

Weer een bewijs dat we bij SMART echte specialisten zijn!

Ronald Mol (Omron) & Freek van der Meeren (SMART)

Onze nieuwe website is live!

Modern, gebruiksvriendelijk en herkenbaar

We zijn op zoek gegaan naar wat voor ons de perfecte website zou zijn. Een website die past bij deze moderne tijd, onze diensten en ons team. Daarnaast moet de website uiteraard gebruiksvriendelijk, gemakkelijk  en veilig zijn. Als kers op de taart hebben we een herkenbare ‘look’ gecreëerd. De kenmerkende ‘SIS-kleuren’ vonden zo ook hun weg naar de nieuwe website.

Met de nieuwe website laten we zien wie we zijn en wat we doen, ook past het bij de integratieservice die wij leveren.
Voor bezoekers biedt de website complete informatie over onze producten en service. Komt u er niet uit? Dan helpt ook hier de website een handje via de handige contact formulieren.

Kortom, de gloednieuwe website van Smart Industrial Solutions is gericht op u, die zoekt naar een integratie specialist.

inschrijving KVK

SMART INDUSTRIAL SOLUTIONS is een feit

Op 1 augustus 2021 is mijn droom uitgekomen, oprichting SMART INDUSTRIAL SOLUTIONS is een feit. Nu aan de bak.

 

Prodaso

DE UNIEKE WEG NAAR FABRIEKSEXCELLENTIE

AI-based oplossing powered by Prodaso

De UNIEKE WEG NAAR FABRIEKSEXCELLENTIE is een state-of-the-art oplossing voor de maakindustrie die gebaseerd is op AI-technologie. Met deze alles-in-één oplossing kunt u uw productie optimaliseren en uw fabriek naar een hoger niveau tillen. Dit is pas SMART. Onze op AI gebaseerde oplossing stelt u in staat om real-time data te verzamelen, analyseren en gebruiken om beslissingen te nemen die de efficiëntie van uw productie verbeteren. U kunt de productiviteit verhogen door bottlenecks te identificeren en aan te pakken, de kwaliteit van uw producten verbeteren door middel van geavanceerde analyses en voorspellende onderhoudsplanning, en tijd besparen door manuele processen te automatiseren.

Cognex insight 2800

Cognex Insight 2800

Vision wordt eenvoudiger

Het In-Sight 2800 vision-systeem combineert kunstmatige intelligentie (AI) met traditionele, op specifieke vision-tools gebasseerd om een breed scala aan toepassingen op te lossen. Van eenvoudige aan-/afwezigheidsdetectie tot geavanceerde categorisatie- en sorteertaken, In-Sight 2800 biedt een eenvoudig in te zetten oplossing voor foutbestendigheid.

Omron MicroHAWK

Omron MicroHAWK V/F-serie

MicroHAWK-platform: één camera voor alle barcodelees- en inspectietaken

Door het lezen van barcodes en inspectietaken in één apparaat te combineren, biedt het MicroHAWK-platform fabrikanten meer flexibiliteit in de lay-out van productielijn, verlaagt het de hardware kosten en zorgt het voor aanzienlijk minder bedradings- en onderhoudswerkzaamheden.

Waarom meerdere apparaten gebruiken als één camera het allemaal kan?

barcode scanner

Proglove Mark Display

De Slimme wearable scanner met display

Verbeter de efficiëntie met de juiste gegevens op het juiste moment op de draagbare scanner van MARK Display.
MARK Display voegt intelligentie toe aan pick-, sorteer- en sequentiërings processen door de essentiële gegevens die werknemers nodig hebben te communiceren in een lichtgewicht, draagbare vormfactor om de efficiëntie en prestaties te verbeteren. ​

Waarom niet een slimme draagbare scanner en je handenvrij voor efficiënt werken! 

FH/FZ5 Vision-controller

Snellere machinebediening, camera's voor elke toepassing

Het nieuwe assortiment combineert de voordelen van een intelligente camera met een krachtig vision-systeem in één enkel platform. De intelligente camera zorgt voor een unieke beeldhelderheid, waardoor u verzekerd bent van een eenvoudige configuratie, snelle installatie en betere optische prestaties.

Omron MicroHAWK F430-F smart camera

1D-codereading

verpakkingindustrie

1D barcodes waren de eerste die wereldwijd werden gebruikt en zijn nog steeds overal te vinden, denk bijvoorbeeld aan de supermarkt. Ook in de verpakkingsindustrie is het voor het productieproces belangrijk om deze codes snel te kunnen scannen. Smart Industrial Solutions biedt verschillende scanners aan die hiertoe in staat zijn en uw personeel daarnaast met informatie over het product verschaft.

Contour controle

kunststofindustrie

Van een klant in de kunststof industrie kregen we de vraag om een oplossing te bedenken om de contouren van de connector aansluiting te controleren voordat het product verwerkt wordt in de productie. Na veel onderzoek en ontwikkeling hebben we een oplossing gevonden met machine vision met externe ringverlichting.

Speciale verlichting robotcel

Maakindustrie

Om een stabiele image te produceren met een vision systeem moet alles in de applicatie op elkaar afgestemd zijn. Als de externe verlichting een bepaalde vorm moet hebben en niet standard verkrijgbaar, dan laten we deze maken. Think SMART

2D-codereading

Elektronica industrie

De 2D codes zijn bezig aan een opmars. Je komt ze steeds vaker tegen in onder meer de krant en ze zijn te herkennen aan de vierkante vorm. Jouw bedrijf kan natuurlijk niet achterblijven en daarom hebben wij de juiste scanners die deze codes kunnen scannen in ons assortiment

mobiel code reading

Luttele seconden maken verschil

Wij snappen als geen ander dat het in de logistiek draait om seconden. Daarom bieden wij draagbare scanners aan. Jouw personeel hoeft niet meer heen en weer te lopen, maar heeft alle nodige informatie na een scan beschikbaar. Met de scanner in de hand kan jouw werknemer ook gewoon andere dingen oppakken en neerleggen. Makkelijk én efficiënt.

Controle Loctite

Kwaliteitscontrole

Metaallijm van fabrikant Loctite kan uitharden zonder de aanwezigheid van zuurstof. Bij een van onze projecten kregen we de opdracht om Loctite in de eerste twee windingen van het messing object te controleren. Door te werk te gaan met groen extern licht en het toepassen van een bandpass filter is een goed contrast gecreëerd tussen aanwezigheid en ontbreken van Loctite. Integratie van het vision systeem van de machine heeft de klant een goed werkende kwaliteitscontrole opgeleverd.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Complexe vraagstukken, maatwerk en flexibiliteit, hierin maken wij het verschil. Wat is uw uitdaging? Wij denk graag met u mee!