Proglove waerable scanner

Wearable scanners

De meest efficiënte manier om te scannen is wearable. Twee handen vrij

Dat is pas SMART!

DE DRAAGBARE BARCODESCANNERS VOOR BETERE DRAADLOZE WORKFLOWS

Als het gaat om efficiënte en gestroomlijnde industriële processen, zijn draagbare scanners de perfecte oplossing. Deze geavanceerde scanners zijn speciaal ontworpen voor industriële omgevingen en bieden een ongeëvenaarde productiviteit en nauwkeurigheid. Ze maken niet alleen traditionele handscanners overbodig, maar bieden ook handsfree bediening, zodat werknemers taken efficiënter en met meer gemak kunnen uitvoeren. Met hun ergonomische ontwerp en lichtgewicht constructie zorgen de scanners van ProGlove voor optimaal comfort en bewegingsvrijheid, zodat werknemers de hele dag moeiteloos kunnen werken. Deze scanners zijn uitgerust met geavanceerde technologie voor het snel en betrouwbaar scannen van streepjescodes, waardoor gegevens in realtime kunnen worden vastgelegd en naadloos kunnen worden geïntegreerd in bestaande systemen.

PRODUCTEN

Proglove Mark Display

MARK DISPLAY

THE LEADER

MARK Display is de lichtgewicht, ergonomische draagbare scanner die cruciale informatie presenteert waar en wanneer uw werknemers dat het meest nodig hebben. Deze slimme handschoenscanner vervangt de traditionele Mobile Computer Guns in combinatie met elk smart device.

Proglove Mark 3

MARK 3

THE PRO

MARK 3 is de snelste, lichtste en meest veelzijdige optie om handsfree scanwerkzaamheden te optimaliseren. Deze draagbare scanner maakt efficiënte workflows mogelijk met zijn multi-bereik scanengine, van assemblagelijnen tot vorkheftruckprocessen.

Proglove Mark 2

MARK 2

THE ORIGINAL

De lichte, robuuste en ergonomische MARK 2 kan gebruikers in de hele toeleveringsketen helpen om tot 4 seconden per scan te besparen. Omdat hij altijd bij de hand is, wat er ook gebeurt!

Proglove Mark BASIC

MARK BASIC

THE ALL AROUNDER

MARK Basic brengt snelle, flexibele, dynamische handsfree scanmogelijkheden naar je dagelijkse routine. Perfect voor het verwerken van een constante stroom handelingen op je werkvloer, in je magazijn of aan de lopende band.

Proglove Leo

LEO

THE STARTER

LEO introduceert de voordelen van wearable scanning in al uw activiteiten. Het is klaar voor de hele onderneming en dus perfect om snelle, langdurige ROI’s te implementeren in uw magazijnen en e-commerce activiteiten.

Vergelijking Proglove barcode scan producten

BRANCHES

PROGLOVE VOOR AUTOMOTIVE INDUSTRIE

PRODUCTIVITEIT VOOR PRODUCTIE OPNIEUW GEDEFINIEERD

Verbeter de efficiëntie van uw productielijn door tijd te besparen en fouten te voorkomen voordat ze escaleren.

PROGLOVE VOOR LOGISTIEK INDUSTRIE

MAXIMALE OUTPUT VOOR UW DISTRIBUTIE CENTRA

Verhoog de productiviteit en efficiëntie met minimale investeringen

PROGLOVE VOOR DE MAAKINDUSTRIE

SMART SCANNER VOOR UW SMART FACTORY

Integreer uw personeel in uw gedigitaliseerde toeleveringsketen met onze wearables en softwareoplossingen.

PROGLOVE VOOR RETAIL INDUSTRIE

HERVORM DE FULFILLMENT- EN IN-STORE-PROCESSEN

De detailhandel is voor altijd veranderd. Wees voorop bij de integratie van technologie om jezelf te positioneren voor succes.

Ben jij klaar om smart te werken?