Wearable scanners

Rust uw operators uit met scanoplossingen die de klus klaren.

Proglove produceert industriële wearables die de lichtste, kleinste en sterkste draadloze barcodescanners ter wereld zijn en die het personeel verbinden met bruikbare informatie voor slimmere workflows.

DE DRAAGBARE BARCODESCANNERS VOOR BETERE DRAADLOZE WORKFLOWS

De Proglove’s Award-winning, draagbare barcodescanners stellen de werknemer in staat meer gedaan te krijgen met minder inspanning. Jarenlang onderzoek levert de beste draadloze, draagbare technologie in zijn soort. De juiste pasvorm, vorm en functie zorgen ervoor dat de edge-organisaties de concurrentie voorblijven. We zijn trots op onze precisie-engineering en de voordelen die het oplevert. Kwaliteitsresultaten bij elke scan. Ervaar de ongeëvenaarde ergonomie, robuustheid, nauwkeurigheid, snelheid en mobiliteit!

De MARK-reeks barcodescanners 1D & 2D bieden de connectiviteit die u nodig hebt. Kies uit tal van mogelijkheden om onze draadloze barcodescanners aan te sluiten op uw WMS- of ERP-systeem. Het MARK-systeem levert meedogenloos de kwaliteit en nauwkeurigheid van het vastleggen van gegevens die u nodig heeft. Of u nu de voorkeur geeft aan Bluetooth Low Energy of Radio Frequency: het volgen van goederen en het optimaliseren van de bedrijfsvoering is eenvoudiger dan u denkt!

EFFICIENT
ECONOMISCH
ERGONOMISCH
Eenvoudig

 

Begin in een handomdraai

4 seconden – dat is alle tijd die uw werknemers nodig hebben om aan hun dienst te beginnen en klaar te zijn om te scannen. Dankzij het simplistische ontwerp gaan gebruikers na een dag aanpassen efficiënter werken. Geen opleiding nodig.

 

 

Efficiënter dan handheld barcodescanners

MARK 2 wordt op de handrug geplaatst op een wikkel die over blote handen of handschoenen werkt. Het kan ook worden gemonteerd op een haspel die aan een riem kan worden geklikt of aan een koord kan worden gedragen. In alle gevallen betekent dit dat medewerkers altijd twee handen vrij hebben om zich op ander werk te concentreren. Als de werknemer naar een pakket grijpt, hoeft hij de handheld barcodescanner na gebruik niet neer te leggen en weer op te pakken voor de volgende stap. Workflows worden naadloos met minder onderbrekingen. Op deze manier verhoogt MARK 2 de efficiëntie en de proceskwaliteit.

GERELATEERDE PRODUCTEN

barcode scanner

Mark Display

DE SLIMME WEARABLE MET EEN DISPLAY

De kleine en machtige MARK Display draagbare computer presenteert cruciale informatie waar en wanneer deze het meest nodig is.

Mark 2

TRANSFORMEER WORKFLOWS VOOR BETER

De MARK 2 draagbare scanner is de nieuwe standaard om oude handheld barcodescanners te vervangen.

 

Mark Basic

HET STARTPUNT IN DE WERELD VAN WEARABLES

De essentiële draagbare MARK Basic-scanner maakt handsfree scannen in uw magazijnomgeving mogelijk.

Wearables

DRAAGBARE ACCESSOIRES

De toekomst van het scannen van streepjescodes is draagbaar

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Complexe vraagstukken, maatwerk en flexibiliteit, hierin maken wij het verschil. Wat is uw uitdaging? Wij denk graag met u mee!