Over ons

Wij helpen met jouw uitdagingen en vinden samen een perfecte oplossing voor jouw probleem.
Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Over ons

Smart Industrial Solutions geeft technologie de kracht van het zicht.

Wij worden gemotiveerd door de behoeften en wensen van onze klanten. Met het oog op de voordelen voor de klant ontwikkelen wij systemen zoals machine vision en barcode scan systemen die het leven gemakkelijker maken, processen soepeler en systemen efficiënter – of het nu gaat om de maakindustrie, automobiel, transport en logistiek.

Die complexe vraagstukken lossen wij met onze kennis, van meer dan 70 jaar op door dagelijks onze producten uit te dagen, scherpe prijzen, transparant zijn naar onze klanten en zorgen voor een sterke samenwerking met klanten maar ook zeker met onze leveranciers.

Wij luisteren naar onze klanten en zijn een betrouwbare partner.

Onze kernwaarden

Creativiteit

Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers in de markt, is out of the box denken een van onze sterkste vaardigheden. Met creatieve ideeën vinden wij een oplossing voor de meest complexe vraagstukken.

Enthousiast

Geen uitdaging is te gek of groot. Met onze passie voor techniek, een frisse blik en betrouwbare partners duiken we uw probleem in. Persoonlijk contact met de klant is daarin heel belangrijk voor ons.

Ondernemend

In iedere sector liggen kansen om het werk nog sneller en makkelijker te maken. Wij kunnen daar met onze technische oplossingen voor zorgen. Daarnaast zijn we constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de markt.

Onze werkwijze

Bij Smart Industrial Solutions begint en eindigt alles met contact tussen ons en de klant. Als de klant ons aanbod accepteert, stellen wij een offerte samen. Gaat de klant daarmee akkoord, dan wordt de order bevestigd. Wij bestellen de benodigde apparaten en materialen en zorgen dat ze netjes geleverd en of geïntegreerd worden. Dan ontvangt de klant de factuur, maar dan is het proces voor ons nog niet voorbij. Wij verzorgen een brede after sales service, zodat u met een gerust hart aankopen bij ons kan doen. Ten allen tijde houden we nauw contact met onze klanten.

Bij Smart Industrial Solutions gaan wij op een frisse manier aan het werk, met een jonge ondernemer aan het roer. Wij werken hard voor de klant en zijn altijd bereikbaar via de telefoon, mail, Teams of op ons kantoor. Bij ons vindt u fatsoenlijke prijzen, want laten we nou eerlijk zijn, dat is stiekem toch altijd belangrijk. Tot slot beschikken wij over een team met meer dan 30 jaar ervaring.

Onze merken

Wij werken alleen met de beste kwaliteit die beschikbaar is op de markt. Onze voorkeur merken die we gebruiken hebben al jaren wereldwijde ervaring in de markt, zijn bewezen en bieden goede producten voor het juiste bedrag. Daarnaast beschikken wij over kennis om de producten zo goed mogelijk in te zetten door ze dagelijkse te beproeven op de mogelijkheden en kwaliteit.

Proglove

Wearable barcodescanners

De draagbare barcode scanners van ProGlove, die ook nog eens draadloos zijn, maken het werk van uw personeel niet alleen makkelijker, maar ook sneller. Het Duitse bedrijf zorgt er met de juiste pasvorm en functies voor dat uw zaak boven de rest uitsteekt. ProGlove wordt onder meer toegepast door BMW, DHL, POSTNL enz.

Cognex

Vision & ID systemen

Cognex is een grote naam op het wereldtoneel als het gaat om het automatiseren van het  productieproces. Het Amerikaanse bedrijf verschaft software, visionsystemen en barcode scanners, die er allen voor zorgen dat er sneller en efficiënter gewerkt kan worden. Cognex heeft kantoren in Europa, Azië en Noord- en Zuid Amerika.

BASLER

CAMERA'S, OBJECTIEVEN EN VERLICHTING

Basler haalt de motivatie uit de behoefte en wensen van de klant. Met het oog op de voordelen voor de klant ontwikkelen zij componenten voor vision toepassingen die het leven gemakkelijker maken, processen soepeler en systemen efficiënter – Met vestigingen en verkoopkantoren in Europa, Azië en Noord-Amerika is Basler altijd in de buurt om u intelligente oplossingen te bieden die betrouwbaar, robuust en duurzaam zijn.

OMRON

Machine vision

Industrial Automation is een marktleider op het gebied van producten en toepassingsexpertise voor technologisch geavanceerde industriële automatiseringstoepassingen. OMRON Industrial Automation legt zich toe op de levering van ongeëvenaarde automatiseringsproducten en specifieke toepassingsoplossingen voor elke bedrijfstak.

BÜCHNER LICHTSYSTEME GMBH

VERLICHTINGSSYSTEMEN VOOR MACHINE VISION

De Büchner Lichtsysteme GmbH produceert al meer dan 10 jaar professionele LED-verlichtingssystemen voor machine vision. Naast het brede standaard assortiment, produceren Büchner ook OEM en klant specifieke oplossingen. Naast de hoge kwaliteit van de producten zijn vooral een goede prijs-kwaliteitverhouding, continuïteit en beschikbaarheid op lange termijn belangrijk voor Büchner.  -German made-

Zebra

INDUSTRIËLE PRINTERS EN BARCODESCANNERS

Toonaangevende producent van kwaliteitsproducten, zoals industriële printers en barcode scanners voor met name de warehouse en logistieke industrie en de Retail.

Datalogic

Barcodescanners

Datalogic is een wereldwijde technologieleider op de markten voor automatische gegevensregistratie en fabrieksautomatisering, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van barcodelezers, mobiele computers, sensoren voor detectie, meting en veiligheid, RFID, vision en lasermarkeer systemen.

LAP

PRECISION LASER SYSTEMEN

LAP is een van ’s werelds toonaangevende producenten van systemen die de kwaliteit en efficiency verhogen door middel van laserprojectie, lasermeting en andere processen. Jaarlijks levert LAP 15.000 eenheden aan klanten in uiteenlopende industrieën als bestralingstherapie, staalproductie en composietverwerking. Met 300 medewerkers op 8 locaties in Europa, Amerika en Azië.

EMA

Modulaire signaalverlichting

Dit modulaire ontwerp maakt de installatie veel eenvoudiger, zelfs zonder gereedschap. Elk lichtelement kan eenvoudig door de gebruiker worden gemonteerd of vervangen. Het is niet nodig om de kabel van boven naar beneden te leiden. Modulair ontwerp zorgt voor veel gemak van uw voorraadbeheer en de afwisseling van accessoires. Ook is het onnodig voor u om de gehele reeks van het product te kopen terwijl het circuit of slechts bepaald lichtelement buiten het werk is. Ons moduleontwerp maakt uw inventaris en onderhoudsuitgave aan het laagst. 5 kleuren units zijn beschikbaar voor uw keus.

Murr elektronik

connectivity van uw systemen

Murr elektronik is een van de beste bedrijven op het gebied van het ontwikkelen en maken van automatiseringstechniek voor machines en installaties. Dit bedrijf heeft zich op de volgende vier gebieden gespecialiseerd: IO-systemen, interfaces, stroomvoorziening en aansluitkabels. Ze zijn in meer dan 50 landen actief en hebben ruim 2900 medewerkers, dus snelle levering is een garantie bij Murr elektronik.

Onze toekomst

Mede door de jonge leeftijd van Smart Industrial Solutions, beschikken wij nog niet over certificering. Ons streven is om in de nabije toekomst het ISO-certificaat te behalen, een norm op het gebied van kwaliteitsmanagement die over de hele wereld erkend wordt. Het totale team uitbreiden is zeker een pre, engineering team voor een uitgebreidere ondersteuning en service maar ook zou Smart Industrial Solutions met stagiaires willen werken.

Een ander belangrijk streven, dat in de wereld van tegenwoordig steeds belangrijker wordt, is milieuvriendelijk te werk gaan. Hoewel de focus daar nu nog niet ligt, wil Smart Industrial Solutions er spoedig mee aan de gang.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen u met uw uitdagingen en vinden samen een perfecte oplossing voor uw probleem. Dit bereiken we door elke dag de bekende technologieën uit te dagen. Ook willen we onze kennis met u delen door middel van technische ondersteuning, trainingen, workshops.

Wij zijn SMART INDUSTRIAL SOLUTIONS; uw strategische partner van op elkaar afgestemde componenten tot state-of-the-art systeemoplossingen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via mail, telefonisch of  vul het formulier in.