Barcode scanners

Betrouwbaar scannen. Geen verassingen. Gewoon scannen.

Wij anticiperen op elke uitdaging, zodat je alles kunt scannen, waar dan ook, wat er ook gebeurt.

BETROUWBAAR SCANNEN. GEEN VERRASSINGEN. GEWOON SCANNEN.

U kiest misschien voor een barcodescanner, maar wat u aanschaft, zijn scanmogelijkheden. De mogelijkheid om vuile, beschadigde barcodes te scannen, zware werkomgevingen te overleven en het dagelijkse beheer te stroomlijnen. SMART INDUSTRIAL SOLUTIONS anticipeert op elke uitdaging, zodat je alles kunt scannen, waar dan ook, wat er ook gebeurt.

Leg gegevens vast met ongeëvenaarde mogelijkheden die zijn ontwikkeld en voortdurend verfijnd door een partner met meer dan 20 jaar in de praktijk bewezen innovatie, die opties bieden voor elk doel en elk prijsklasse met merken als ProGlove, Cognex, Zebra en Datalogic.

Geen problemen meer. Geen verrassingen meer. Gewoon betrouwbare scans.

betrouwbaar
Eenvoudig
snel
innovatief

Wearable barcodescanners

Scanoplossingen die de klus klaren.

Proglove produceert industriële wearables die de lichtste, kleinste en sterkste draadloze barcodescanners ter wereld zijn en die het personeel verbinden met bruikbare informatie voor slimmere workflows

handheld barcode scanners

flexibiliteit en robuust

Productieomgevingen in sectoren zoals de automobielindustrie, medische apparatuur, elektronica, lucht- en ruimtevaart en product beveiliging vereisen robuuste, goed presterende en gebruiksvriendelijke handheld barcode scanners om de traceerbaarheid van componenten en de productiviteit te garanderen.

Fixed Mounted barcode scanners

Ongeëvenaarde 1D en 2D code leesprestaties

Barcodelezers met vaste montage bieden ongeëvenaarde 1D- en 2D-code leesprestaties. Geavanceerde technologie, verwerkingskracht, molariteit en gebruiksgemak maken de barcodelezers de ideale oplossing voor uitdagende productie- en logistieke toepassingen.

DATALOGIC CODE READERS

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Complexe vraagstukken, maatwerk en flexibiliteit, hierin maken wij het verschil. Wat is uw uitdaging? Wij denk graag met u mee!