Solutions

Onze oplossingen zijn SMART! Daar zorgt de creativiteit van onze engineers, de service en top producten voor.

"BIJ SMART INDUSTRIAL SOLUTIONS CREËREN WIJ SLIMME OPLOSSINGEN VOOR COMPLEXE VRAAGSTUKKEN."

Wij werken alleen met de beste kwaliteit die beschikbaar is op de markt. Onze voorkeur merken die we gebruiken hebben al jaren wereldwijde ervaring in de markt, zijn bewezen en bieden goede producten voor het juiste bedrag. Daarnaast beschikken wij over kennis om de producten zo goed mogelijk in te zetten door ze dagelijkse te beproeven op de mogelijkheden en kwaliteit.

Barcode scanners

BETROUWBAAR SCANNEN. GEEN VERRASSINGEN. GEWOON SCANNEN.

U kiest misschien voor een barcodescanner, maar wat u aanschaft, zijn scanmogelijkheden. De mogelijkheid om vuile, beschadigde barcodes te scannen, zware werkomgevingen te overleven en het dagelijkse beheer te stroomlijnen. SMART INDUSTRIAL SOLUTIONS anticipeert op elke uitdaging, zodat je alles kunt scannen, waar dan ook, wat er ook gebeurt.

Vision solutions

Breed inzetbaar, volledige ondersteuning

Vision camera’s zijn geschikt voor de meest simpele detecties tot (ingewikkelde) robotapplicaties. Van objectdetectie, meten van afstand, meten van dikte, kleur herkennen, (bar)codes herkennen tot breukcontrole. Wij adviseren u graag met onze uitgebreide expertise

Labelprinters

VERTROUWELIJK AFDRUKKEN. VEILIG AFDRUKKEN.

U heeft geen tijd voor printerstoringen. Printers moeten vlekkeloos, bijna onzichtbaar, werken. Maar als ze down zijn, zijn uw operaties dat ook. Verwijder het gedoe, laat u adviseren door SMART INDUSTRIAL SOLUTIONS.

Software

UW SOFTWARE-OPLOSSING OM MEER UIT UW APPARATUUR TE HALEN

Om te slagen in de digitaal verbonden zakenwereld van vandaag, moet u uw werknemers de juiste tools geven om hun unieke werktaken sneller, slimmer en beter uit te voeren. SMART INDUSTRIAL SOLUTIONS portfolio van hardware- en softwaretools voor mobiel computergebruik kan hen helpen hun prestaties te verbeteren.

barcode scanner

Proglove Mark Display

De draagbare scanner voor meer mobiliteit

Verbeter de efficiëntie met de juiste gegevens op het juiste moment op de draagbare scanner van MARK Display
MARK Display voegt intelligentie toe aan pick-, sorteer- en sequentiëringsprocessen door de essentiële gegevens die werknemers nodig hebben te communiceren in een lichtgewicht, draagbare vormfactor om de efficiëntie en prestaties te verbeteren.

Zebra ZT620

UITZONDERLIJKE PRESTATIE INDUSTRIËLE PRINTERS ZT-600 serie

Profiteer van de uitzonderlijke prestaties die u nodig hebt om bedrijfskritieke bewerkingen soepel te laten verlopen, plus intelligente, gebruiksvriendelijke functies die u te allen tijde volledig zicht en controle geven met een breedte van 104 mm, 203 dpi (optioneel 300 of 600dpi) afdrukken op de ZT610.

Vision/ID solutions

Met de juiste verlichting objecten zichtbaar maken

Metaallijm van fabrikant Loctite kan uitharden zonder de aanwezigheid van zuurstof. Bij een van onze projecten kregen we de opdracht om Loctite in de eerste twee windingen van het messing object te controleren. Door te werk te gaan met groen extern licht en het toepassen van een bandpass filter is een goed contrast gecreëerd tussen aanwezigheid en ontbreken van Loctite. Integratie van het vision systeem van de machine heeft de klant een goed werkende kwaliteitscontrole opgeleverd.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Complexe vraagstukken, maatwerk en flexibiliteit, hierin maken wij het verschil. Wat is uw uitdaging? Wij denk graag met u mee!