Cognex Dataman 380 - De ultieme ID-reader

COGNEX DATAMAN 380

Het totaalpakket: snelheid, eenvoud en flexibiliteit

"Vereenvoudig het lezen van 2D, QR en barcodes met één enkele scanner"

Cognex Dataman 380 - De ultieme ID-reader
Cognex Dataman 380 - De multifunctionele ID-reader
thumb-Cognex Dataman 380 - De ultieme ID-reader
thumb-Cognex Dataman 380 - De multifunctionele ID-reader

Cognex Dataman 380 - De ultieme ID-reader

De Cognex Dataman 380 – De ultieme ID-reader is een op image based gebaseerde barcodelezer die inzichtelijke, bruikbare gegevens biedt door product- en pakketinformatie vast te leggen en te volgen bij snelle bewerkingen.

De DataMan 380 levert:

  • Grotere doorvoer : krachtige, AI-ondersteunde decodering versnelt de doorvoer tijdens het lezen van meerdere symbolen.
  • Minder nabewerking : een breed Field off View (FoV) en geavanceerde beeldvormingstechnologie leggen heldere beelden vast in uitdagende omgevingen voor betrouwbaar lezen.
  • Vereenvoudigde implementatie en configuratie : dankzij de uitgebreide FoV kan een enkele DataMan 380 verschillende conventionele lezers vervangen.
Cognex Dataman 380 - 1D-2D-QuickSort

1D/2D QuickSort versnelt de doorvoer door codes sneller te lokaliseren met AI en tegelijkertijd 1D/2D-codes te decoderen.

Profiteer van beide kanten: hoge snelheden, hoge leessnelheden

Voer uw logistieke lijnen op de hoogste snelheden uit met behoud van uitzonderlijke leessnelheden en nauwe pakketnabijheid met 1D/2D QuickSort™. Deze ingebedde technologie levert uitzonderlijke leessnelheden tijdens snelle bewerkingen door gebruik te maken van AI om snel streepjescodes te isoleren met behulp van één enkele processor.

Eén apparaat biedt een grotere traceerbaarheid en doorvoer

Verbeter de doorvoer met een uitgebreide FoV die grotere oppervlakken over productie- en logistieke lijnen bestrijkt. De combinatie van een beeldsensor met hoge resolutie en geavanceerde decoderingstechnologieën stelt de lezer in staat grotere gebieden te bestrijken en beschadigde en onduidelijke barcodes te scannen, waardoor de doorvoer- en leessnelheid toenemen.

Modulair, flexibel ontwerp voor elke toepassing

Verbeter de scandekking en minimaliseer de belichtingstijden voor een grotere doorvoer. Rode en witte verlichtingsopties optimaliseren de verlichting in verschillende toepassingen.

Naadloze modulaire vision-tunnelintegratie

Cognex Modular Vision Tunnels (MVT) verhogen de snelheid en efficiëntie van sorteer-, inkomende ontvangst- en uitgaande logistieke activiteiten. Deze 1-6-zijdige logistieke oplossingen bieden dubbelzijdige barcodelezing en kunnen een scala aan pakketvolumes en doosopeningen verwerken, zonder dat dit ten koste gaat van de nauwkeurigheid.

Applicatie voorbeelden

Cognex DATAMAN 380

Dockdeur scannen

Vereenvoudig de activiteiten van logistieke faciliteiten door één DataMan 380 te gebruiken ter vervanging van verschillende traditionele barcodescanners.

Cognex Dataman 380 - Modulaire Tunnelintegratie

Sortering voor verzending

Een groot gezichtsveld en AI-ondersteunde decodering maken een snelle sortering van schepen mogelijk tijdens complexe, multi-symbologische operaties in  logistieke magazijnen.

Cognex DATAMAN380

Pallet barcodes lezen

Scan snel een hele pallet producten of pakketten met één DataMan 380 in een logistiek magazijn.

Cognex DATAMAN 380

Robotachtig sorteren

Verminder handmatige interventies en stroomlijn de efficiëntie door producten en pakketten te scannen terwijl ze door een robot worden overgedragen.

Cognex dataman 380

Handfree lezen van codes

Verhoog de doorvoer en verminder herbewerking door snel codes te scannen en te decoderen met een breed Field off View en kleur gecodeerde feedback van de operator.

Banden identificatie

Maak beelden van grote objecten en lees snel streepjescodes.

Productaggregatie

Lees snel meerdere codes in een doos of kist.

Offerte / demo unit aanvragen

Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)