Cognex In-sight 2800

COGNEX INSIGHT 2800 VISION SYSTEM

"Automatiseer kwaliteitscontrole in enkele minuten - geen ervaring vereist "

Cognex insight 2800
Cognex IS2800
thumb-Cognex insight 2800
thumb-Cognex IS2800

Cognex Insight 2800 vision system

De Cognex In-Sight 2800 vision systeem combineert kunstmatige intelligentie (AI) met traditionele, op regels gebaseerde vision-tools om een breed scala aan toepassingen op te lossen. Van aanwezigheids-/afwezigheidsdetectie tot sorteren en lezen van tekens, In-Sight 2800 biedt een eenvoudig te implementeren oplossing voor foutbestendigheid.

Ontworpen voor fabrieksautomatisering, stelt In-Sight 2800 fabrikanten van elke omvang in staat om:

  • De productkwaliteit verhogen – Kleine, subtiele defecten opsporen met geoptimaliseerde foutdetectie.
  • De operationele efficiëntie maximaliseren – Maak gebruik van uw bestaande personeel en houd uw lijnen draaiende met snelle, intuïtieve taakinstellingen.
  • Integratie stroomlijnen – Haal het giswerk uit beeldoptimalisatie en identificeer de juiste combinatie van accessoires met een paar muisklikken.

Onbeperkte classificatie-uitgangen en interessegebieden bieden ultieme flexibiliteit

Gaat verder dan OK/NOK. De krachtige edge learning classificatietool identificeert en sorteert onderdelen op basis van meerdere kenmerken of eigenschappen. Zo kunt u defecten in verschillende categorieën indelen en onderdelen met variatie correct identificeren. Naast de mogelijkheid om meerdere classificaties toe te wijzen, kunt u meerdere interessegebieden instellen om verschillende delen van uw beeld met één enkele trigger te inspecteren.

Uitgebreide vision-toolset voor taken van verschillende complexiteit

Door AI en op regels gebaseerde tools te integreren in één vision-tool, lost de In-Sight 2800 een verscheidenheid aan foutloze toepassingen op. Gebruik de tools afzonderlijk voor eenvoudige taken of koppel ze aan elkaar om moeilijkere logische sequenties op te lossen.

EasyBuilder ontwikkelomgeving vereenvoudigt setup en biedt snelle turnaround

Met de Cognex In-Sight 2800 kunt u in enkele minuten resultaten boeken – programmeerervaring is niet direct nodig. De intuïtieve EasyBuilder-ontwikkelomgeving leidt gebruikers stap voor stap door de applicatie-setup, waardoor een snelle doorlooptijd van proof of concept tot implementatie mogelijk is.

Krachtige en flexibele geïntegreerde verlichting voor betere images

Legt hogeresolutiebeelden vast van elk product in elke omgeving. De meerkleurenverlichting (RGBW) optimaliseert de beeldvorming en maximaliseert het contrast en de verlichting, ongeacht de bedrijfsomstandigheden.

Modulaire, uitbreidbare opbouw voor huidige en toekomstige behoeften

De In-Sight 2800 kan worden aangepast aan verschillende toepassingsinstellingen en aangepaste eisen, dankzij de op het apparaat verwisselbare componenten. Dankzij deze modulariteit kunnen fabrikanten zich snel aanpassen aan nieuwe onderdelen en inspelen op veranderende eisen.

Offerte / demo unit aanvragen

Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)