IS3800 banner

COGNEX INSIGHT 3800

Het tempo van machine vision bepaalt het succes van uw productieproces

"Het tempo van machine vision bepaalt "

Cognex IS3800
Cognex In-sight 3800
thumb-Cognex IS3800
thumb-Cognex In-sight 3800

Cognex Insight 3800 vision system

Alles-in-één vision-systeem lost al uw vision-behoeften op
Hoge snelheid, hoge resolutie, hoge flexibiliteit. De In-Sight 3800 heeft het allemaal.

Dit geavanceerde vision-systeem biedt een krachtige, maar gebruiksvriendelijke oplossing voor geautomatiseerde inspecties. De In-Sight 3800 is uitgerust met een volledige set robuuste regelgebaseerde tools en innovatieve edge learning-technologie en biedt een oplossing voor een groot aantal productietoepassingen, van defectdetectie en assemblageverificatie tot het lezen van tekens en meer. Het stelt u ook in staat om:

  • Meer inspecties uitvoeren in minder tijd – De verwerkingscapaciteit maximaliseren met snelle verwerking en snelle instelling
  • De nauwkeurigheid van uw resultaten verbeteren – Beelden met hoog contrast en hoge resolutie genereren die zelfs de meest subtiele defecten detecteren.
  • Naadloos uw oplossing schalen – Taken oplossen, van eenvoudig tot complex, met behulp van een gemeenschappelijk softwareplatform.

Geschikt voor de hoogste lijnsnelheden en optimale doorvoer.

Toonaangevend met snelheid. De In-Sight 3800 biedt met tweemaal de verwerkingskracht van eerdere vision-systemen ultieme prestaties voor elke productietoepassing. De hoge snelheden van de tools houden het tempo van uw werkzaamheden bij, zodat u de verwerkingscapaciteit kunt verhogen en het maximale uit uw geautomatiseerde oplossing kunt halen.

Automatiseren in enkele minuten met edge learning-technologie

In-Sight 3800 is uitgerust met innovatieve hulpmiddelen voor edge learning die de kracht van AI voor iedereen toegankelijk maken. Met deze tools kunnen zowel beginners als experts betrouwbare automatisering toepassen door middel van eenvoudige, op voorbeelden gebaseerde training. Gebruikmakend van vooraf getrainde algoritmen, lost edge learning een verscheidenheid aan classificatie- en tekstleestoepassingen op van aanwezigheid

Inzet van bewezen regelgebaseerde tools voor meer geavanceerde opdrachten

Naast hulpmiddelen voor edge learning biedt de In-Sight 3800 een uitgebreide set op regels gebaseerde hulpmiddelen. De tools kunnen afzonderlijk of gecombineerd worden gebruikt, zodat gebruikers het beste kunnen halen uit traditionele, op regels gebaseerde vision en AI-technologie. Met de op regels gebaseerde toolset kunt u afstanden en blobs meten, pixels en patronen tellen, codes lezen, robots begeleiden, wiskunde en logica uitvoeren, en nog veel meer.

Voldoe aan hogere kwaliteitsnormen met krachtige beeldvorming

Leg beelden met hoge resolutie vast van elk product in elke omgeving. Meerkleurige verlichting (RGBW en IR) optimaliseert de beeldvorming en maximaliseert het contrast en de verlichting, ongeacht de bedrijfsomstandigheden. Klik gewoon op een knop in In-Sight Vision Suite om de lichtkleur te veranderen en hoge resolutiebeelden te genereren voor nauwkeurigere inspecties.

Verleg de grenzen van HDR

High-dynamic range plus (HDR+) breidt de mogelijkheden van HDR-technologie uit door automatisch het contrast te verbeteren. Hierdoor ontstaat een gelijkmatiger en gedetailleerder beeld in één opname en kunt u kenmerken zien die eerder niet zichtbaar waren. HDR+ verkort ook de belichtingstijd, waardoor u met hogere lijnsnelheden kunt werken.

Een reeks toepassingen – van eenvoudig tot complex – met flexibele ontwikkelingsopties

De In-Sight 3800 werkt met de In-Sight Vision Suite software, die voor alle In-Sight producten gelijk is, en biedt twee ontwikkelomgevingen -EasyBuilder® en spreadsheet. De intuïtieve EasyBuilder-interface is ideaal voor het bouwen van eenvoudige of gangbare opdrachten, terwijl de robuuste spreadsheet-interface zeer geschikt is voor het bouwen van complexe of sterk aangepaste toepassingen.

Pas uw oplossing aan wanneer uw behoeften evolueren met schaalbare hardware

Ga gemakkelijk om met variatie. Naast softwareflexibiliteit biedt het In-Sight 3800 vision-systeem modulaire hardware. Dankzij in het veld verwisselbare componenten kunt u de oplossing aanpassen aan verschillende toepassingsinstellingen en aangepaste vereisten. Zo kunt u zich aanpassen aan veranderende eisen, zoals productwisselingen, hogere kwaliteitsnormen en snellere afhandeling.

Offerte / demo unit aanvragen

Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)