Cognex Insight D900

COGNEX INSIGHT D900 VISION SYSTEM

"Los de meest uitdagende vision-toepassingen op met op AI gebaseerde automatisering "

Machine vision systemen Cognex Insight D900
Cognex Insight D900
Cognex Insight D900
thumb-Machine vision systemen Cognex Insight D900
thumb-Cognex Insight D900
thumb-Cognex Insight D900

Cognex Insight D900 vision system

Het In-Sight® D900 vision-systeem automatiseert complexe toepassingen die te moeilijk te implementeren zijn met traditionele, op regels gebaseerde machine vision en die betrouwbare, snelle en consistente resultaten vereisen die niet mogelijk zijn met menselijke inspectie. In-Sight D900 is uitgerust met een volledig pakket hulpmiddelen voor zowel edge learning als deep learning en lost een reeks taken op van defectdetectie tot assemblageverificatie en optische tekenherkenning (OCR). De verwerking vindt plaats op het apparaat, waardoor er geen pc nodig is. Dit vereenvoudigt het gebruik van toepassingen en brengt de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) naar niet-programmeurs.

Lees uitdagende karakters en tekst in enkele minuten

De In-Sight D900 ontcijfert slecht vervormde, scheve en slecht geëtste codes met behulp van optische tekenherkenning. Uitgerust met een vooraf getrainde bibliotheek van lettertypes, werkt het leeshulpmiddel direct uit de doos, waardoor de ontwikkelingstijd drastisch wordt verkort. U hoeft alleen maar het interessegebied te definiëren en de tekengrootte in te stellen. In situaties waarin nieuwe tekens worden geïntroduceerd, kan het hulpmiddel eenvoudig worden omgeschoold om toepassing specifieke tekens te lezen.

Snelle en nauwkeurige assemblage verificatie

De In-Sight D900 gebruikt AI om complexe kenmerken en objecten betrouwbaar te detecteren en controleert of onderdelen en kits correct zijn gemonteerd op basis van hun locatie binnen een vooraf gedefinieerde lay-out. Het controle-instrument kan worden getraind om een groot aantal en verscheidenheid aan onderdelen te herkennen, die in het beeld kunnen worden gelokaliseerd, zelfs als ze onder verschillende hoeken verschijnen of in grootte variëren.

Subtiele defecten opsporen en analyseren

Het in de In-Sight D900 ingebouwde detectie-instrument is ideaal voor het vinden van afwijkingen op complexe onderdelen en oppervlakken, zelfs in situaties waarin defecten onvoorspelbaar kunnen voorkomen.

Elk defect nauwkeurig classificeren

De classificatietool maakt gebruik van AI om defecten automatisch te identificeren en in klassen in te delen. Binnen dezelfde klasse van objecten onderscheidt het visueel vergelijkbare, maar verschillende defecten om te bepalen of het echte defecten of aanvaardbare afwijkingen zijn.

Eenvoudige classificatieproblemen snel en gemakkelijk oplossen

De In-Sight D900 is uitgerust met krachtige hulpmiddelen voor edge learning die gebruikmaken van AI-technologie om “aan de rand”, in realtime, te leren en snelle, nauwkeurige resultaten te leveren. De tools zijn eenvoudig in te stellen en vereisen kleinere beeldsets en kortere validatieperioden dan traditionele deep learning. Ze kunnen in enkele minuten worden getraind met slechts vijf tot tien beelden per klasse, zonder dat codering vereist is. Dit maakt ze tot een toegankelijke automatiseringsoplossing voor uiteenlopende gebruikers en vaardigheidsniveaus.

Snel applicaties opzetten en implementeren met In-Sight spreadsheet

Met een intuïtieve interface en een volledige set communicatiefuncties vereenvoudigt In-Sight spreadsheet de applicatieontwikkeling en stroomlijnt het de fabrieksintegratie. U kunt er ook regelgebaseerde en AI vision-tools mee combineren in hetzelfde project, wat leidt tot snellere implementaties en snellere cyclustijden.

Voorzie in uw huidige en toekomstige behoeften met hardware modulariteit

De In-Sight D900 heeft een zeer flexibel ontwerp en bevat in het veld verwisselbare verlichting, lenzen, filters en afdekkingen die kunnen worden aangepast aan uw exacte toepassingseisen. Hij bevat ook een ingebouwde inferentiemotor die complexe taken op productielijnsnelheid oplost.

Vereenvoudiging van training en implementatie met intuïtieve webgebaseerde HMI

Het Cognex In-Sight D900 vision-systeem biedt mobiele, platformonafhankelijke visualisatie voor toegang tot HMI’s (human machine interfaces) via In-Sight software. Met een eenvoudige point-and-click interface kunnen klanten op afstand zeer interactieve, web gebaseerde HMI’s bouwen die via een webbrowser via het netwerk toegankelijk zijn.

Offerte / demo unit aanvragen

Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)