Cognex Dataman 280 by SIS

COGNEX DATAMAN 280

FIXED-MOUNT BARCODE READERS

Eersteklas decodeertechnologie in een compacte behuizing

Cognex dataman 280
Cognex Dataman 280
Cognex dataman 280
Cognex dataman 280
thumb-Cognex dataman 280
thumb-Cognex Dataman 280
thumb-Cognex dataman 280
thumb-Cognex dataman 280

Cognex Dataman 280 - Eersteklas decodeertechnologie in een compacte behuizing

De DataMan 280 is een krachtige, veelzijdige barcodelezer die ontworpen is om te presteren in een groot aantal verschillende omgevingen voor het lezen van codes. De 280 serie bevat AI-tuning om hoge leesprestaties te garanderen bij moeilijke toepassingen. DataMan 280 lezers zijn ontworpen om items te traceren in productie- en logistieke faciliteiten. Van het handsfree lezen van codes in een logistiek magazijn tot het decoderen van direct part markings (DPM’s) in een productiefaciliteit, DataMan 280 lezers verhogen de traceerbaarheid en de verwerkingscapaciteit door het leveren van de hoogste leessnelheden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Hoge prestaties in een compact pakket: Verbeter de verwerkingscapaciteit en productiviteit in verschillende toepassingen met behulp van toonaangevende 1D/2D-algoritmen en uniforme verlichting.
  • Robuust lezen: Werken in de meest uitdagende code-leesomgevingen met dynamische autofocus en geavanceerde beeldvorming met hoog dynamisch bereik.
  • Out-of-the-box functionaliteit: Uitpakken, installeren en decoderen met snelle, intuïtieve implementatie, zelfs voor gespecialiseerde toepassingen.
  • Flexibele connectiviteit en communicatie: verhoog de efficiëntie en wissel informatie sneller uit met 1 gigabit/seconde Ethernet, snelle image offload, eenvoudig gegevensbeheer en synchronisatie met meerdere lezers.
  • AI-gebaseerde tuning: AI-tuning zorgt voor een snelle instelling op uitdagende toepassingen.

 

 

Oplossingen voor moeilijke productie- en logistieke toepassingen

De DataMan 280 serie is een veelzijdige barcodelezer die zich aanpast aan vrijwel elke productie- of logistieke omgeving en een groot aantal uitdagingen op het gebied van het lezen van codes oplost. De DataMan 280 serie barcodelezers bieden ongekende leessnelheden op 1D en 2D labelgebaseerde codes en DPM’s.

Het vermogen van de lezer om moeilijke DPM’s en labelgebaseerde codes te decoderen en te werken in handsfree scansituaties kan een verscheidenheid aan faciliteiten helpen om de doorvoer te verhogen, workflows te stroomlijnen en een grotere efficiëntie te bereiken.

 

 

Breng uw activiteiten naar een hoger niveau met geavanceerde lees- en beeldverwerkingstechnologie

DataMan 280 lezers maken gebruik van gepatenteerde decoderingsalgoritmen en beeldverwerkingstechnologie om de efficiëntie en doorvoer te verbeteren door hoge leessnelheden te behouden in omgevingen met weinig licht en wanneer codes beschadigd zijn.

High Dynamic Range (HDR) technologie verbetert de beeldkwaliteit en het contrast om de verwerking van codes te verbeteren en een grotere dekking mogelijk te maken voor een betere efficiëntie. High-speed Liquid Lens Technology (HSLL) stelt dynamisch automatisch scherp zonder mechanische onderdelen, waardoor de lezer moeiteloos toepassingen met hoge snelheden en hoge variabiliteit kan oplossen.

 

 

Krachtige geïntegreerde toorts (HPIT): Verbeterde code lezen met één klik

Met de krachtige geïntegreerde toorts (HPIT) van Cognex kunnen operators schakelen tussen rode, witte, blauwe en groene verlichtingsopties. Dit zorgt ervoor dat gebruikers de juiste verlichting hebben voor de juiste toepassing door een optimaal contrast te bieden, ongeacht de gebruiksomgeving. Meerkleurige verlichting kan ook dienen als prestatie-indicator en levert onmiddellijke feedback van de operator in kleur.

 

 

Vereenvoudig installatie en implementatie van real-time prestatiemonitoring met Edge Intelligence

DataMan 280 serie lezers in combinatie met Cognex Edge Intelligence (EI) transformeren big data in smart data om de algehele effectiviteit en doorvoer van apparatuur te verbeteren. Met EI kunnen gebruikers meerdere apparaten tegelijkertijd configureren, waardoor de systeemprestaties direct kunnen worden bewaakt en geanalyseerd. De technologie informeert gebruikers wanneer zich problemen voordoen, zodat operators de hoofdoorzaken sneller kunnen identificeren en oplossen met behulp van krachtige analyse- en beeldweergavetools.

 

 

Automotive DPM code reading

Moeilijke DPM-codes gemakkelijk decoderen op uitdagende reflecterende oppervlakken.

Medical Device DPM code reading

Nauwkeurig kleine DPM-codes lezen en traceren op kritieke medische apparaten.

High-speed barcode reading

Lees betrouwbaar elke barcode op productielijnen met hoge snelheid.

Multiple barcode reading

Lees meerdere codes tegelijk in het gezichtsveld en laad beelden snel.

Pallet code reading

Lees 1D- en 2D-labelgebaseerde codes op pallets, zelfs codes achter spiegelende wikkels.

Hands-Free Barcode Reading

Leest nauwkeurig door de gebruiker gepresenteerde codes met een grote scherptediepte voor snelle verwerking.

Offerte / demo unit aanvragen

Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)