Cognex Dataman 80 series

COGNEX DATAMAN 80

FIXED-MOUNT BARCODE READERS

Ultracompact formaat, Ongeëvenaard code lezen

Dataman 80
Cognex Dataman 80-series
thumb-Dataman 80
thumb-Cognex Dataman 80-series

Cognex Dataman 80 - Ultracompact formaat, ongeëvenaard code lezen

Verhoog de doorvoer en operationele efficiëntie met de DataMan 80-serie barcodelezers. Deze op image gebaseerde lezers maken gebruik van geavanceerde algoritmes om items te traceren in productie- en logistieke faciliteiten.

Met Power over Ethernet (PoE) en USB-aansluitingsopties decoderen deze flexibele lezers direct part marks (DPM’s) en beschadigde en onleesbare 1D/2D labelgebaseerde codes in een groot aantal industrieën, omgevingen en toepassingen.

Installatie met één kabel, vele voordelen

Binnen enkele minuten kun je producten, onderdelen en verpakkingen instellen en scannen, zelfs in krappe machines en overvolle transportbanden. De ultracompacte vormfactor en meerdere aansluitmogelijkheden van de lezer maken het gebruik in veeleisende omgevingen mogelijk.

Out-of-the-box scannen en flexibele kitting

Besteed meer tijd aan scannen en minder tijd aan het installeren van uw apparaat en het afstellen van de configuratie-instellingen. De DataMan 80-serie wordt kant-en-klaar voorgeconfigureerd geleverd, zodat u binnen enkele minuten aan de slag kunt met uiteenlopende toepassingen voor het lezen van streepjescodes. De 80-serie bevat AI-tuning om hoge leesprestaties te garanderen bij moeilijke toepassingen.

Of het nu gaat om standaard decodering of toepassingen die speciale verlichting of optiek vereisen, er is een configuratie die aan uw behoeften voldoet.

 

Inzicht in apparaatprestaties met Edge Intelligence

DataMan 80 serie readers in combinatie met Cognex Edge Intelligence (EI) transformeren big data in smart data om de algehele effectiviteit en doorvoer van apparatuur te verbeteren.

Met EI kunnen gebruikers meerdere apparaten en modellen tegelijk configureren, waardoor de systeemprestaties direct kunnen worden bewaakt en geanalyseerd. De technologie informeert gebruikers wanneer zich problemen voordoen, zodat operators de hoofdoorzaken sneller kunnen identificeren en oplossen met behulp van krachtige analyse- en beeldweergavetools.

 

Dataman 80 DPM reading

DPM reading

Verhoog de traceerbaarheid en operationele efficiëntie door eenvoudig directe onderdeelmarkeringen te decoderen op reflecterende, gebogen oppervlakken zoals cilindrische accu’s voor elektrische voertuigen.

Dataman 80 High-speed barcode reading

High-speed barcode reading

Betrouwbaar barcodes lezen op hogesnelheidslijnen.

Hands-free barcode reading

Verbeter de verwerkingsprestaties en lees snel door de gebruiker gepresenteerde codes met hoge variabiliteit met dynamische autofocustechnologie.

Multiple barcode reading

Lees meerdere codes tegelijk in het gezichtsveld en laad beelden snel.

Offerte / demo unit aanvragen

Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)