"ProGlove Reel, de toekomst van het scannen van streepjescodes is draagbaar"

Proglove Reel

Scannen wat u wilt, wanneer u maar wilt

De haspel is een intrekbare, direct beschikbare scanoptie die binnen handbereik is, ideaal voor omgevingen met een laag scanvolume, zoals productie en detailhandel, of wanneer volledig handsfree of speciale handschoenen het gebruik van de indextrigger zouden verbieden. Gedragen aan een kantelbare clip of lanyard, de knop-press-scan-functie activeert de scan-engine wanneer de haspel uit de basis wordt getrokken of in de gesloten positie. Gemakkelijk en snel binnen handbereik om te scannen wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt.

  • Tweerichtingsbevestiging: koord of kantelbare clip
  • Duurzame aramidedraad met een bereik van bijna 70 cm
  • Pull-to-scan-functie schakelt de scan-engine in wanneer eraan wordt getrokken
  • Tweede release-optie met knop op de achterkant

De draagbare scanner voor betere workflows

Logistieke medewerkers grijpen gemiddeld 1000 keer per dienst naar hun barcodescanner. Met een handscanner pakken ze het op en leggen het bij elke scan weer neer. Onnodige handbewegingen, die tijd kosten, onderbreken de workflow en worden zo potentiële bronnen van fouten. Als medewerkers een draagbare barcodescanner op de handrug hebben, kunnen ze zich beter op het werk concentreren en griptijd besparen. De handen zijn vrij voor het primaire werk, zoals het verzamelen van artikelen of het overdragen van voorraad. MARK Basic is er in twee varianten: Geoptimaliseerd voor scangebruik in het mid-range van 30 cm – 150 cm en voor standaard range van 10 cm – 80 cm. Of de medewerker nu vanaf een vorkheftruck werkt en de opslagruimte scant of staat en pakketten oppakt om te scannen, de gegevens worden op de meest efficiënte manier vastgelegd.

Begin in een handomdraai

4 seconden – dat is alle tijd die uw werknemers nodig hebben om aan hun dienst te beginnen en klaar te zijn om te scannen. Dankzij het simplistische ontwerp gaan gebruikers na een dag aanpassen efficiënter werken. Geen opleiding nodig.

Twee versies van MARK Basic voor al uw toepassingen

Standard range

De standaard range versie garandeert de snelste prestaties voor near-field scanning. Met een optimale scanafstand tussen 10 – 80 cm, met name voor toepassingen waarbij uw werknemers items met een hoge frequentie moeten scannen en behandelen, is MARK Basic het juiste hulpmiddel bij de hand. Dit varieert van inpakstations tot voorraadtaken en kassa’s in winkels.

MID RANGE

De mid range-versie is ideaal voor situaties waarin de scanafstand verandert binnen dezelfde taken. De optimale scanafstand varieert van 30 cm tot 150 cm. Dit maakt MARK Basic perfect voor magazijntoepassingen, waar barcodes op planken of pallets worden geplaatst. Het laserkruis maakt nauwkeurig richten mogelijk, zelfs vanaf een grotere afstand.

De draagbare scanner op instapniveau

2 min setup tijd

Gewicht is maar 40 g

BLE connectie

Trillend, optische en akoestische feedback

Gerelateerde producten

PROGLOVE ACCESSOIRES

Proglove Wearables

De toekomst van het scannen van streepjescodes is draagbaar

PROGLOVE ACCESSOIRES

CHARGING STATION

ProGlove-opladers – Houd uw MARK-producten klaar voor gebruik. Verkrijgbaar als 2 of 10 voudige unit

PROGLOVE ACCESSOIRES

Gateway

Plug & Play-connectiviteit voor uw werkstations

PROGLOVE SOFTWARE

Insight process analytics

Snelheid en kwaliteit naar uw werkvloer brengen.

PROGLOVE SOFTWARE

Maak  je scanners een SMART wearables

ProGlove Insight verbetert het dagelijks leven van uw werknemers.

PROGLOVE SOFTWARE

Insight Device Visibility

Uw bedieningscentrum voor lifecycle management

Offerte / demo unit aanvragen

Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)