AI-Platform

SMART DeepPRO AI-platform

Smart productie is geen visie op de toekomst, maar de werkelijkheid! Gebruik vandaag nog de kracht van kunstmatige intelligentie en haal het beste uit uw productie

Wat is het DeepPro AI-plaform van Smart Industrial Solutions?

DE TOEKOMST VAN DE PRODUCTIE - NU AL!

Digitalisering? Industrie 4.0? Slimme Fabriek? IoT? Kunstmatige intelligentie? Er zijn veel modewoorden over de toekomst van de productie! Toch is het vrij simpel.

Smart Industrial Solutions DeepPRO AI-platform is de one-stop oplossing voor het optimaliseren van uw productie. Van het verzamelen en beheren van uw operationele en machinegegevens tot de visualisatie en analyse ervan, SIS DeepPRO AI-platform, powered by Prodaso, creëert een compleet en transparant beeld van uw productie in realtime. Maar daar laat het niet bij. Onze radicaal nieuwe AI-algoritmen detecteren voorheen onbekende patronen in productieprocessen en workflow. Onze zelf optimaliserende plannings- en control tools verbeteren uw leverbetrouwbaarheid met een efficiënter gebruik van middelen en capaciteit.

Waarom SIS AI-platform?

DE DIGITALE BASIS VOOR ELKE PRODUCTIE

Smart Industrial Solutions AI platform is ontwikkeld met een heel duidelijk doel:
u alle tools geven die u nodig hebt om uw productie te optimaliseren.

Smart Control

Productie controle met uitgebreide belangrijke statistieken en evaluatieopties

SMART PLANNING

Automatiseer uw planning en controle met zelf optimaliserende AI-algoritmen

TRANSPARANTIE

Volledige transparantie van uw productie door alle operationele en machinegegevens in realtime te verzamelen en een digitaal beeld van uw productie te creëren

 

PAPIERLOOS

Up-to-date gegevens op elk moment in een papierloze productie met toegang onafhankelijk van tijd en plaats

SNEL

Korte implementatiefase zonder tijdrovend onderhoud vooraf van stamgegevens maakt een snelle start van optimalisatie mogelijk

 

 

INTUITIEF

Duidelijke visualisatie van productiegegevens en belangrijke statistieken

VOORUITKIJKEN

Vroegtijdige identificatie en melding van fouten en anomalieën

PATROON HERKENNING

Ontdekking van voorheen onbekende patronen in productieprocessen en workflows

BELANGRIJKSTE STATISTIEKEN

SIS AI-PLATFORM GEEFT HET VOLLEDIGE OVERZICHT

In intuïtieve dashboards biedt Smart Industrial Solutions u een breed scala aan evaluatieopties en belangrijke statistieken op basis van uw machine en bedrijfsgegevens. En dit alles in real time op elk moment:

Hoeveelheden en tijden

Gegevens voor voorspellend onderhoud

Kwaliteit van de planning

Meldingen voor gedefinieerde gebeurtenissen

Fouten en afwijkingen

Machinegebruik, stilstandtijden en redenen voor storingen

Scrap- en kwaliteitsgegevens

NU STARTEN

OP DE DATA, KLAAR, AF!

Zeg vaarwel tegen papieren briefjes en verschillende gegeven statussen in de productie. Gebruik de nieuwe transparantie en focus op wat telt: Productiviteitsverhoging, afvalpreventie, kwaliteitsverbeteringen, hogere leverbetrouwbaarheid, minder kapitaalbeslag…

Begin binnen enkele dagen, niet maanden

Maak kennis met de kracht en mogelijkheden van Smart Industrial Solutions. Zonder lang en tijdrovend onderhoud van stamgegevens kan het eerste potentieel voor verbetering in uw productie al na enkele dagen worden geïdentificeerd en geïmplementeerd.

Begin in dagen, niet maanden

SMART AI-platform uitbreiden volgens uw behoeften

Sluit het AI-platform aan op alle relevante machines. Krijg toegang tot portaal vanaf een willekeurig aantal werkstations. Op deze manier kan het SMART AI-platform op elk moment worden gebruikt, ongeacht de locatie.

Breid AI-Platform uit volgens uw behoeften

Koppel Smart Industrial Solutions AI-platform aan alle relevante machines. Toegang tot het AI-platform vanaf een willekeurig aantal werkstations. Zo kan het AI-Platform, powered by Prodaso, altijd en overal gebruikt worden.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Complexe vraagstukken, maatwerk en flexibiliteit, hierin maken wij het verschil. Wat is uw uitdaging? Wij denk graag met u mee!