UW BEDIENINGSCENTRUM VOOR APPARAAT LEVENSCYCLUSBEHEER

De eenvoudigste manier om inzicht te krijgen in apparaatgegevens op de werkvloer

ProGlove Insight Device Visibility is de one-stop-shop voor het verbeteren van Device Lifecycle Management, door de eenvoudigste manier te bieden om inzichten te verkrijgen uit apparaat gegevens op de werkvloer. Het biedt een uniforme interface voor het implementeren en onderhouden van alle systeemkritieke componenten voor het best presterende draagbare barcodesysteem.

Geoptimaliseerde apparaat configuratie

Apparaat zichtbaarheid is uw informatie- en controlecentrum voor apparaat configuraties en -implementaties. Optimaliseer processen en verbeter de scanprestaties met verbeterde apparaat instellingen in de configuratie. Werk uw apparaat park bij met de nieuwste firmware en configuraties zero-touch.

Lay-out en Levels

Met onze “Lay-out & Levels” kunt u uw fysieke omgeving opnieuw opbouwen om uw apparaten te lokaliseren en procesprestaties te vergelijken. Stel de hiërarchie van uw processen in en definieer het niveau naar uw behoeften. U kunt uw inrichting instellen op een station, op een locatie en zelfs op een bedrijfsbrede weergave.

Weet waar uw voorraad is

Begrijp uw ProGlove-middelen op verschillende locaties, gebruiksscenario’s of stations. Verenig weergaven en verplaats apparaten indien nodig. Houd een overzicht van actieve, inactieve of niet-gebruikte apparaten – en begrijp uitschieters rechtstreeks vanuit de verstrekte inzichten.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Complexe vraagstukken, maatwerk en flexibiliteit, hierin maken wij het verschil. Wat is uw uitdaging? Wij denk graag met u mee!