Proglove Insight

Uw software oplossing om meer uit uw scanners te halen

Superieure functionaliteiten op de werkvloer en inzichtelijke analyses.

Procesoptimalisatie versnellen

ProGlove Insight is een API-first platform dat het onbenutte potentieel van een verbonden personeelsbestand ontsluit. Door gebruik te maken van een nieuwe draagbare dataset, helpen de services u bij het verbeteren van Device Lifecycle Management. Bovendien kunt u inzoomen om processen beter te begrijpen en bruikbare inzichten in dynamische gebeurtenissen te krijgen.

De draagbare scanners en IoT-mogelijkheden van ProGlove verzamelen waardevolle gegevens over menselijke bewegingen en processen op de werkvloer.

De gegevens worden verrijkt en veilig geanonimiseerd.

Onze algoritmen vinden tijd- en bewegingspatronen en vertellen analytische bevindingen.

Lees uw werkvloer op een manier die u nog nooit hebt kunnen lezen

Insight Process Analytics biedt de ontbrekende, mensgerichte interface voor magazijnmanagers, proceseigenaren en teamleads om operationele uitmuntendheid te stimuleren. Krijg een beter inzicht in de productiviteit en prestaties van uw personeel in uw ontworpen processen door middel van voorheen ongebruikte draagbare datasets van MARK-scanners.

Prestaties begrijpen

AutoID is de pijler voor transparantie en procescompliance in de hele toeleveringsketen. Bovendien markeert elke scan een workflow checkpoint. Process Analytics geeft u de middelen om de prestaties van uw processen meteen te evalueren. Benchmark opeenvolgende baanactiviteiten voor elk tijdsbestek en procesdetails, zodat u de lessen kunt toepassen in het hele bedrijf.

Prestaties door ontwerp

Zet ideeën om in actie met een nieuwe kijk op uitvoeringen​

  • Stel prestatiedoelstellingen en benchmarks in voor elk proces, kijk hoe u trending bent
  • Zet het vergrootglas op nieuwe initiatieven, meet de impact van projectimplementaties
  • Houd ontvangstactiviteiten bij, registreer gegevens over alles wat scanbaar is

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ad rebum inciderint ius. Vim eu libris sanctus delenit, latine vivendum ad cum, etiam paulo ut sed. Quo quas homero omnesque et, et eam detracto mentitum, per liber semper tractatos ut. Enim accusam evertitur in has, evertitur reformidans vix ad