Maak je scanners, slimme wearables

ProGlove Insight verbetert het dagelijks leven van uw werknemers.

Rust uw personeel uit voor meer dan alleen scannen

Onze gratis functiesets voor begeleiding en welzijn van werknemers maken gebruik van het ProGlove-systeem tot zijn volledige IIoT-potentieel, naast het scannen van streepjescodes. Verkort de start van elke dienst met een feilloze manier om alle benodigde apparaten aan te sluiten, verbeter hun mogelijkheden tot een begeleidende assistent die is aangepast aan uw individueel ontworpen processen en gamify-prestaties.

Onderweg intuïtief verbinding maken

Zorg voor een naadloze start van een werkploeg met een snelle, intuïtieve verbinding tussen de draagbare scanner en het host apparaat met een eenvoudige barcodescan.

  • Eenvoudig, snel koppelen en schakelen tussen apparaten
  • Veilig door in de tijd beperkte koppelsessies
  • Eenvoudig te onderhouden met koppelingscodes op het scherm

Proactieve feedback aan de werknemer

Verminder het aantal valse picks door in realtime rechtstreeks feedback te geven aan de werknemers. De Worker Feedback-functie vertaalt het OK/NOK-signaal naar visuele, akoestische en haptische feedback. Stel uw medewerkers in staat slimmer te werken door de feedbackopties te gebruiken om edge-cases in de productie naar boven te halen. Alle profielen kunnen worden aangepast aan uw bestaande systeem en gewoonten van medewerkers.

Camera- en foto functie

Documentatie via barcodes maakt gestandaardiseerde tracking langs complexe waardeketens mogelijk. Maar in sommige gevallen is een scan niet voldoende. Als uw medewerkers de staat van goederen moeten vastleggen, pakketschade moeten noteren of kwaliteitscontroles moeten documenteren, kan een eenvoudige foto helpen. Met de fotofunctie op MARK kunt u snel HD-foto’s maken zonder de workflow te onderbreken.

 

 

Eén knop – duizend mogelijkheden

Scannen is verreweg de meest voorkomende actie van magazijn- en productiemedewerkers binnen het digitale systeemlandschap, gevolgd door bevestiging en foutrapportage. Met de Double Tap-functie kunt u *elke* interactie net zo eenvoudig maken als scannen. U dekt zowel scannen als valideren met slechts één knop op ProGlove Wearables – zonder dat u een ander apparaat hoeft op te pakken. Om dit te doen, configureert u eenvoudig een tweede functie die wordt geactiveerd door te dubbelklikken op de trigger van Index Trigger of Reel.

Zorg voor transparantie en verhoog het welzijn van werknemers

 

Transparantie eerst

Activiteit is een gemakkelijke manier om transparantie te bieden en vertrouwen op te bouwen onder uw personeel. Werknemers krijgen een idee van welke apparaat gegevens worden verzonden en krijgen de kans om te begrijpen hoe ze het dagelijks doen.

Activiteit is beschikbaar voor Insight Mobile voor Android.

 

Sociale afstand

Nabijheid is een moeiteloze manier om niet-opdringerige sociale afstand tot stand te brengen en tegelijkertijd te voldoen aan de voorschriften voor gegevens privacy. De app meet de afstand tussen apparaten. Als werknemers te lang te dicht bij elkaar staan, worden ze gewaarschuwd via de app en hun draagbare scanner. Proximity is gratis en vereist geen extra systemen.

Proximity is beschikbaar voor Insight Mobile voor Android.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Complexe vraagstukken, maatwerk en flexibiliteit, hierin maken wij het verschil. Wat is uw uitdaging? Wij denk graag met u mee!