Cognex Dataman 380

Cognex DATAMAN 380 - de unieke scanner voor barcodes

Het totaalpakket: snelheid, eenvoud en flexibiliteit. Dat is pas SMART!

Cognex Dataman 380 - De unieke barcode scanner

Het totaalpakket: snelheid, eenvoud en flexibiliteit voor de maakindustrie en logistiek

Ben jij actief in de maakindustrie of logistiek en op zoek naar een oplossing die snelheid, eenvoud en flexibiliteit biedt? Dan is de Cognex Dataman 380 barcode scanner precies wat je nodig hebt! Of het nu gaat om robotachtig sorteren, productregistratie of logistieke toepassingen zoals dockdeurscannen, palletcode lezen en het sorteren van verzendingen – deze unieke scanner heeft het allemaal.

In de dynamische wereld van de maakindustrie is efficiëntie essentieel. Met de Cognex Dataman 380 beschik je over een krachtige tool waarmee je jouw processen naar een hoger niveau kunt tillen. Dankzij zijn ongeëvenaarde snelheid en nauwkeurigheid ben je in staat om barcodes razendsnel te scannen en te verwerken.

Maar dat is nog niet alles. Wat deze scanner echt onderscheidt, is zijn gebruiksgemak. De intuïtieve interface zorgt ervoor dat zelfs onervaren gebruikers moeiteloos met de Dataman 380 aan de slag kunnen gaan. Dit bespaart kostbare tijd en minimaliseert menselijke fouten.

Daarnaast biedt de Cognex Dataman 380 een ongeëvenaarde flexibiliteit. Het is geschikt voor diverse toepassingen binnen de maakindustrie, zoals robotachtig sorteren en productregistratie. Ook in de logistiek bewijst deze scanner zijn waarde, bijvoorbeeld bij dockdeurscannen, het lezen van palletcodes en het sorteren van verzendingen. Met de Dataman 380 kun je handenvrij werken, waardoor je jouw productiviteit verhoogt.

Om samen te vatten, als je op zoek bent naar een totaalpakket van snelheid, eenvoud en flexibiliteit voor je maakindustrie toepassingen, dan is de Cognex Dataman 380 jouw ideale partner. Ontdek zelf hoe deze scanner jouw processen kan optimaliseren en ervoor kan zorgen dat jij efficiënter kunt werken.

Cognex Dataman 380 - De multifunctionele ID-reader

COGNEX DATAMAN 380

barcodelezers met vast montage. Het totaalpakket: snelheid, eenvoud en flexibiliteit

Cognex DATAMAN 380

Dockdeur scannen

Vereenvoudig de activiteiten van logistieke faciliteiten door één DataMan 380 te gebruiken ter vervanging van verschillende traditionele barcodescanners.

Cognex Dataman 380 - Modulaire Tunnelintegratie

Sortering voor verzending

Een groot gezichtsveld en AI-ondersteunde decodering maken een snelle sortering van schepen mogelijk tijdens complexe, multi-symbologische operaties in  logistieke magazijnen.

Cognex DATAMAN380

Pallet barcodes lezen

Scan snel een hele pallet producten of pakketten met één DataMan 380 in een logistiek magazijn.

Cognex DATAMAN 380

Robotachtig sorteren

Verminder handmatige interventies en stroomlijn de efficiëntie door producten en pakketten te scannen terwijl ze door een robot worden overgedragen.

Cognex dataman 380

Handfree lezen van codes

Verhoog de doorvoer en verminder herbewerking door snel codes te scannen en te decoderen met een breed Field off View en kleur gecodeerde feedback van de operator.

Banden identificatie

Maak beelden van grote objecten en lees snel streepjescodes.

Productaggregatie

Lees snel meerdere codes in een doos of kist.

Engineered Solutions

Betrouwbaar, precies op uw applicatie afgestemd met standaard componenten. Dat is Smart!

Wij zijn dé specialist voor industriële beeldverwerking en Smart Factory Automation. We helpen onze klanten camera’s te integreren in hun producten en systemen – met intelligente vision & ID-oplossingen en robuuste en stabiele technologie.

Ondekken of DATAMAN 380 een oplossing voor je is!

VRAAG UW HAALBAARHEIDANALYSE AAN

Op deze vraag hebben we het antwoord voor jou. Smart Industrial Solutions maakt een haalbaarheidsanalyse om te kijken of we met barcode readers iets mogelijk kunnen maken met jouw specificaties. Na een afspraak (fysiek of online) waarin je ons informatie geeft over de applicatie en wij vragen de nodige vragen stellen, ontvang je een advies over de wensen en mogelijkheden van de ID-readers binnen uw applicatie.

Smart Industrial Solutions biedt de oplossing!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?