deep_learing_solutions

Deep Learning Solutions

Vision systemen en software ontworpen speciaal voor de maakindustrie. Dat is pas SMART!

Op Deep Learning gebasseerde vision systemen voor de maakindustrie

Deep learning-technologie wordt steeds vaker gebruikt om patronen te voorspellen en op oordeel gebaseerde toepassingen uit te voeren. Dit gebeurt met behulp van kunstmatige intelligentie (AI)-algoritmen die robots en machines leren om taken uit te voeren op basis van voorbeelden. Deze geavanceerde technologie wordt steeds meer toegepast in de consumenteneconomie, denk maar aan zelfrijdende auto’s en smartphones.

Maar ook in de productiesector wordt deep learning ingezet voor kwaliteitsinspectie en taakautomatisering. Voordat deze AI-systemen echter gebruikt kunnen worden voor kritieke beslissingen, zoals het opsporen van defecten, moeten ze eerst uitvoerig getest en gevalideerd worden. Cognex maakt dit proces gemakkelijk. Cognex Deep Learning is speciaal ontworpen voor maakindustrie. De algoritmen zijn uitvoerig getest en geoptimaliseerd voor machine vision, waardoor ze klaar zijn voor gebruik bij de meest complexe taken. Met een grafische gebruikersinterface wordt het trainen van het neurale netwerk vereenvoudigd zonder dat de prestaties eronder lijden. Door gebruik te maken van In-Sight- of VisionPro-software kan het systeem automatisch locaties van onderdelen vinden, assemblages verifiëren, defecten detecteren, classificeren en inspectietoepassingen uitvoeren voor het lezen van karakters die voorheen te moeilijk waren voor traditionele machinevisie. Dankzij deep learning-oplossingen van Cognex worden de grenzen van wat een computer en camera kunnen inspecteren verlegd.

Toepassingen die voorheen alleen door vision-experts konden worden uitgevoerd, kunnen nu ook worden opgelost door niet-vision-experts. Het systeem verplaatst de logische last van de applicatieontwikkelaar – die een op regels gebaseerd algoritme ontwikkelt en script – naar de ingenieur die het systeem traint. Op deze manier maakt deep learning het werken met machine vision gemakkelijker, terwijl de grenzen van nauwkeurige inspectie worden verlegd.

Cognex blijft zich inzetten voor het ontwikkelen van geavanceerde technologieën die de productiesector transformeren en processen efficiënter maken. Dankzij Cognex Deep Learning wordt machine vision steeds toegankelijker en worden de mogelijkheden steeds groter.

Machine vision systemen Cognex Insight D900

COGNEX IN-SIGHT D900

DEEP LEARNING

Powered bij In-Sight ViDi Deep Learning based Vision Software

Machine vision systemen Cognex Insight 2800

COGNEX IN-SIGHT 2800

EENVOUDIGE AI

Automatische foutdetectie in enkele minuten – geen ervaring vereist

Engineered Solutions

Betrouwbaar, precies op uw applicatie afgestemd met standaard componenten. Dat is Smart!

Wij zijn dé specialist voor industriële beeldverwerking en Smart Factory Automation. We helpen onze klanten camera’s te integreren in hun producten en systemen – met intelligente vision-oplossingen en robuuste en stabiele technologie.

Ondekken of machine vision gebasseerd op Deep Learning een oplossing voor je is!

VRAAG UW HAALBAARHEIDANALYSE AAN

Op deze vraag hebben we het antwoord voor jou. Smart Industrial Solutions maakt een haalbaarheidsanalyse om te kijken of we met vision iets mogelijk kunnen maken met jouw specificaties. Na een afspraak (fysiek of online) waarin je ons informatie geeft over de applicatie en wij vragen de nodige vragen stellen, ontvang je een advies over de wensen en mogelijkheden van de machine vision binnen uw applicatie.

Smart Industrial Solutions biedt de oplossing!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?