Precision laser

Lasersensoren voor dimensionale metingen in de industriële automatisering.

Precision laser METING VOOR HET VERBETEREN VAN PRODUCTDOORLOOP EN NAUWKEURIGHEID

LAP precision laser sensoren meten afmetingen zonder het oppervlak aan te raken, contactloos. Productieprocessen kunnen permanent worden bewaakt, waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd en afgekeurd product. LAP meetsystemen zijn flexibel en eenvoudig te integreren. Omdat ze geen contact hebben met het te meten object, kunt u ook zachte kleverige, hete of andere gevoelige oppervlakken meten. Er treedt geen slijtage of scheuren op aan de sensor. Er zullen geen sporen op het oppervlak zijn.

LAP precision laser sensoren zijn uiterst precieze en robuuste instrumenten die betrouwbare gegevens leveren voor uw productie en kwaliteitscontrole.

NON-CONTACT,  geen contact met het te meten object, geen slijtage aan de sensor, geen sporen op het gemeten oppervlak

ONAFHANKELIJK VAN MATERIAAL,  geen afhankelijkheid van chemische of fysische materiaaleigenschappen, kleur of reflectiviteit.

SNEL, tot 10 kHz, afhankelijk van het meet principe.

INLINE, meting tijdens productie, ook voor snelle processen. Geen noodzaak om monsters te nemen. Productie hoeft niet te worden stopgezet.

NON-CONTACT
ONAFHANKELIJK VAN MATERIAAL
Inline
SNEL
Lap precision laser

LAP ATLAS SERIE

KLEIN, PRECIES, VEELZIJDIG

Atlas-sensoren werken volgens het triangulatieprincipe. Met een meetbereik tot 100mm en een kleine behuizing  kan afhankelijk van combinatie en opstelling  dikte, breedte, hoogte, rechtheid, vlakheid, positie of  controleren op volledigheid of dubbele lagen.

LAP POLARIS SERIE

NAUWKEURIG, ROBUUST

Polaris-sensoren werken volgens het triangulatieprincipe. Met een meetbereik tot 400mm en een zeer hoge nauwkeurigheid kan afhankelijk van combinatie en opstelling  dikte, breedte, hoogte, rechtheid, vlakheid, positie of  controleren op volledigheid of dubbele lagen.

Lap precision laser

LAP ANTARIS SERIE

VERUIT DE BESTE SENSOR

Antaris-sensoren werken volgens het triangulatieprincipe. Met een meetbereik tot 4000mm kan afhankelijk van combinatie en opstelling  dikte, breedte, hoogte, rechtheid, vlakheid, positie of  controleren op volledigheid of dubbele lagen.

LAP CALIX SERIE

DOUBLE-PACK

De CALIX serie is de eerste familie van LAP sensoren voor differentiële dikte meting in één behuizing. Zij vervangen meetframes, die tijdrovende herkalibratie en temperatuurcontrole nodig hebben vanwege hun temperatuurkarakteristieken.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Complexe vraagstukken, maatwerk en flexibiliteit, hierin maken wij het verschil. Wat is uw uitdaging? Wij denk graag met u mee!