Wearable accessoires

Rust uw operators uit met scanoplossingen die de klus klaren.

Proglove produceert industriële wearables die de lichtste, kleinste en sterkste draadloze barcodescanners ter wereld zijn en die het personeel verbinden met bruikbare informatie voor slimmere workflows.

DE DRAAGBARE BARCODESCANNERS VOOR BETERE DRAADLOZE WORKFLOWS

De Proglove’s Award-winning, draagbare barcodescanners stellen de werknemer in staat meer gedaan te krijgen met minder inspanning. Jarenlang onderzoek levert de beste draadloze, draagbare technologie in zijn soort. De juiste pasvorm, vorm en functie zorgen ervoor dat de edge-organisaties de concurrentie voorblijven. We zijn trots op onze precisie-engineering en de voordelen die het oplevert. Kwaliteitsresultaten bij elke scan. Ervaar de ongeëvenaarde ergonomie, robuustheid, nauwkeurigheid, snelheid en mobiliteit!

De MARK-reeks barcodescanners 1D & 2D bieden de connectiviteit die u nodig hebt. Kies uit tal van mogelijkheden om onze draadloze barcodescanners aan te sluiten op uw WMS- of ERP-systeem. Het MARK-systeem levert meedogenloos de kwaliteit en nauwkeurigheid van het vastleggen van gegevens die u nodig heeft. Of u nu de voorkeur geeft aan Bluetooth Low Energy of Radio Frequency: het volgen van goederen en het optimaliseren van de bedrijfsvoering is eenvoudiger dan u denkt!

EFFICIENT
ECONOMISCH
ERGONOMISCH
Eenvoudig

Index-Trigger

Verkrijgbaar voor linkse en rechter hand in de maten S, L en XL

Reel

Scannen wat u wilt, wanneer u maar wilt

 

Gateway

Plug & Play-connectiviteit voor uw werkstations

Charging station 2-slot

Uw MARK-producten gereed houden voor werk

Charging station 10-slot

Uw MARK-producten gereed houden voor werk

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Complexe vraagstukken, maatwerk en flexibiliteit, hierin maken wij het verschil. Wat is uw uitdaging? Wij denk graag met u mee!

Gateway

Charging station 2-slot

Charging station 10-slot

Index-Trigger

Reel